Llistat i adquisició de llibres curs 2016-2017

LLIBRES2

 

Per l’adquisició dels llibres hi ha 3 opcions:

  • venda a l’IES els dies 8 i 9 de septembre de 9 a 19 hores.
  • venda a la propia llibreria Cinta (C/ Ample nº97 de Terrassa)
  • venda on-line (www.llibreriacinta.com).

La llista de llibres de cada curs està penjada a la cartellera de l’entrada de l’Institut, i també es pot trobar en la web de l’institut (cliqueu aquí).

Recordeu que, a l’ESO, els llibres de text estan socialitzats, i només cal adquirir el llibre d’exercicis i, si no es tenen, els llibres de lectura i diccionaris.

Al Batxillerat, on els llibres no estan socialitzats, cal adquirir tots els llibres de les matèries que s’estan cursant (atenció a les matèries de modalitat).

Des de l’AMPA volem posar una mica mes fàcil la feina de comprar els llibres dels nostres fills, i es per això que enguany novament, ens hem posat d’acord amb la llibreria Cinta de Terrassa perquè tinguin disponibles tots els llibres de tots els cursos de l’IES Viladecavalls.

Creiem que d’aquesta manera serà mes fàcil gestionar les incidències que puguin sorgir. Si en el moment de la compra faltés algun llibre (per problemes de l’editorial) ells mateixos s’encarregaran de fer-lo arribar directament a l’IES en paquet individual a nom de l’alumne.

El descompte s’aplicarà en qualssevol de les tres possibilitats, sempre dient que sou de l’IES Viladecavalls. El descompte serà el mateix per tothom, i del total de la venda la llibreria s’abonarà un % a l’AMPA, que com ja sabeu servirà per ajudar a l’IES en allò que calgui pels nostres fills.

Junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s