Compra de llibres

llibres

28 de juny de 2015

Benvolguts pares i mares,

Tot just acaba un curs que ja hem de començar a pensar en el següent, matricules, llibres, material, etc.

Des de l’AMPA volem posar una mica mes fàcil la feina de comprar els llibres dels nostres fills, i es per això que enguany novament, ens hem posat d’acord amb la llibreria Cinta de Terrassa perquè tinguin disponibles tots els llibres de tots els cursos de l’IES Viladecavalls.

Creiem que d’aquesta manera serà mes fàcil gestionar les incidències que puguin sorgir. Si en el moment de la compra faltés algun llibre (per problemes de l’editorial) ells mateixos s’encarregaran de fer-lo arribar directament a l’IES en paquet individual a nom de l’alumne.

Per l’adquisició dels llibres hi haurà 3 opcions: venda a l’IES, a la propia llibreria Cinta (C/ Ample nº97 de Terrassa) i compra on-line (www.llibreriacinta.com).

El descompte s’aplicarà en qualssevol de les tres possibilitats, sempre dient que sou de l’IES Viladecavalls. El descompte serà el mateix per tothom, i del total de la venda la llibreria s’abonarà un % a l’AMPA, que com ja sabeu servirà per ajudar a l’IES en allò que calgui pels nostres fills.

Properament, en quan el centre ens faci saber els llibres definitius per a cada curs,  publicarem el llistat amb el seu preu definitiu (descompte aplicat). També informarem de les dates i horaris de venda.

Junta AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s